Weź udział w bezpłatnym kursie online, AI od podstaw.
Generatywne narzędzia AI wykonają za Ciebie zadania, które wcześniej wymagały specjalistów, takie jak pisanie artykułów, planowanie kampanii marketingowych czy porządkowanie…
Organizatorzy zapraszają na Seminarium pt. „Prawne uwarunkowania społecznej percepcji zdrowej żywności” 5 grudnia 2023r.
Zdrowa żywność przestała być jedynie narzędziem marketingowym i kaprysem nielicznych, stając się istotnym zagadnieniem, które coraz częściej przyciąga uwagę różnych interesariuszy. Jest to kwestia o kluczowym znaczeniu zarówno dla świadomych konsumentów, dbających o własne zdrowie, jak i przedsiębiorców, pragnących sprostać rosnącemu zapotrzebowaniu na produkty prozdrowotne. Dodatkowo jest to istotny przedmiot zainteresowań organów państwowych, które są zobowiązane do troski o zdrowie publiczne.
Organizowane seminarium skupia się na prawnych aspektach tego, co warunkuje percepcje żywności jako „zdrowa żywność”. To nie tylko okazja do zdobycia wiedzy, ale także szansa na wspólną refleksję nad prawnymi aspektami tematyki zdrowej żywności.
Gościnnie: Podlaska Fundacja Rozwoju Regionalnego prowadząca ośrodek Enterprise Europe Network.
12:20-14:30 – Część wykładowa
11:15-12:00 – Rejestracja uczestników
12:00-12:20 – Otwarcie seminarium i wstęp do części wykładowej | prof. dr hab. Maciej Perkowski, koordynator projektu Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej
14:30-15:00 – Dyskusja, podsumowanie i zakończenie obrad
Generatywne narzędzia AI wykonają za Ciebie zadania, które wcześniej wymagały specjalistów, takie jak pisanie artykułów, planowanie kampanii marketingowych czy porządkowanie…
To już kolejna grupa kilkunastu kobiet z Mołdawii zainteresowanych prowadzeniem własnego biznesu, które szukały inspiracji, motywacji i informacji z pierwszej…
Serdecznie zapraszamy na Konferencję, organizowaną przez Suwalską Specjalną Strefę Ekonomiczną S.A. oraz Prezydenta Białegostoku i Białostocki Park Naukowo-Technologiczny pt. Przedsiębiorco,…