Prawne uwarunkowania społecznej percepcji zdrowej żywności
Seminarium Prawne uwarunkowania społecznej percepcji zdrowej żywności
Archiwum aktualności | 27.11.2023

Seminarium „Prawne uwarunkowania społecznej percepcji zdrowej żywności”, Białystok. 05.12.2023r.

Działające na Wydziale Prawa Uniwersytetu w BiałymstokuFundacja Prawo i Partnerstwo oraz EUROPE DIRECT Podlaskie mają zaszczyt zaprosić na seminarium pt. „Prawne uwarunkowania społecznej percepcji zdrowej żywności”, które odbędzie się w Białymstoku, w dniu 5 grudnia 2023 r., godz. 12:00, na Wydziale Prawa UwB, ul. Mickiewicza 1, AULA (sala nr 104).

Seminarium skupia się na prawnych aspektach tego, co warunkuje percepcje żywności jako „zdrowa żywność”. To nie tylko okazja do zdobycia wiedzy, ale także szansa na wspólną refleksję nad prawnymi aspektami tematyki zdrowej żywności.

Więcej informacji

Strona internetowa: https://zdrowazywnosc.edu.pl/zaproszenie-na-seminarium-05-12-2023-r/
Facebook: https://www.facebook.com/spolecznapercepcjazdrowejzywnosci/

Program


Podlaska Fundacja Rozwoju Regionalnego prowadząca ośrodek Enterprise Europe Network zaprasza zainteresowanych do udziału w tym wydarzeniu.

loga EEN UE PFRR

Zobacz pozostałe artykuły

Zapisz się do newslettera