ExpoCook 2021 – spotkania b2b online dla przedsiębiorców z sektora spożywczego i Ho.Re.Ca., 28-30.09.2021

ExpoCook to targi odbywające się  w dniach 28-30 września 2021r., dedykowane szeroko rozumianemu światu Ho.Re.Ca., wysokiej jakości żywności i napojów, profesjonalnego wyposażenia, hotelarstwa, turystyki i dziedzin pokrewnych. Ze względu na obecne uwarunkowania, edycja ExpoCook 2021 będzie w pełni wirtualna i będzie stanowić bazę dla edycji hybrydowej w 2022 roku. Podczas targów odbędą się zaaranżowane wcześniej spotkania z parterami zagranicznymi.

Organizatorem spotkań matchmakingowych jest włoski ośrodek Enterprise Europe Network z Palermo Sicindustria.

Zainteresowani przedsiębiorcy mają możliwość udziału w:

  1. wirtualnych targach Expocook 3D, z wirtualnym stoiskiem, aby w interaktywny sposób zaprezentować swoje produkty i usługi oraz wziąć udział w innych wydarzeniach cyfrowych. Obejrzyj DEMO: https://expocook.collectivibe.com/
  2.  wydarzeniu na miejscu w Palermo, prezentacja produktów/usług, spotkania z potencjalnymi partnerami online lub na miejscu, udział w warsztatach na żywo
  3. spotkaniach b2b, online lub na miejscu

Udział w ExpoCook Online daje uczestnikom  zwiększenie widoczności, sprzedaży,  możliwość znalezienia nowych partnerów: resellerów, dostawców, dystrybutorów, inwestorów. W ramach wydarzenia odbędą się dedykowane prezentacje handlowe, wysokiej jakości pokazy gotowania z udziałem młodych Szefów Kuchni, ale także „gwiazdek Michelin”.

Spotkania matchmakingowe gromadzą firmy (zarówno kupujących, jak i dostawców) z wielu krajów europejskich. Jest to wyjątkowa okazja do nawiązania nowych kontaktów biznesowych i zawarcia kontraktów. Spotkania B2B online będą odbywały się za pośrednictwem platformy B2Match z wieloma nowymi funkcjami, zintegrowanej z targami 3D.

Tematyka: 

  • Produkcja żywności i napojów: tradycyjna, organiczna, „free from”, funkcjonalna, itp.
  • Turystyka żywności i wina
  • Produkty i komponenty dla sektora Ho.Re.Ca
  • Profesjonalne wyposażenie dla barów i restauracji, pizzerii, pubów i browarów, cukierni, piekarni i sklepów gastronomicznych, hoteli, dużych wspólnot, itp.
  • Branża hotelarska: usługi dla hoteli i obiektów noclegowych, inżynieria i architektura, projektowanie i kierownictwo artystyczne
  • Rozwiązania w zakresie opakowań
  • Automaty vendingowe
  • Meble wewnętrzne i zewnętrzne oraz projektowanie
  • ICT, oprogramowanie do zarządzania płatnościami i oprogramowanie do zarządzania hotelami
  • Marketing, komunikacja i doradztwo
  • Zastawa stołowa: sztućce, obrusy, srebrna zastawa, porcelana, talerze, szklanki, akcesoria… wszystko dla perfekcyjnego „mise en place”.
  • Odzież robocza: moda dla szefów kuchni, pracowników restauracji i hoteli, itp.
  • Gospodarka wodna i odpadami dla sektora Ho.Re.Ca.

Dlaczego warto wziąć udział?

Jako wystawca:  możliwość prezentacji swoich produktów i usług szerokiej publiczności potencjalnych partnerów
Jako kupujący: szansa znalezienia  międzynarodowych dostawców podczas  spotkań b2b
Jako producent: możliwość znalezienia nowych międzynarodowych klientów oraz partnerów do dyskusji o nowych pomysłach, technologiach, innowacyjnych rozwiązaniach
Jako interesariusz instytucjonalny: możliwość prezentacji swojej działalności i szansa na stworzenie owocnej synergii

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Agenda wydarzenia

Katalog uczestników (każdego dnia rejestrują się nowi uczestnicy)

Przewodnik dla uczestników 

Rejestracja jest otwarta do 28 września br.

Podlaska Fundacja Rozwoju Regionalnego zachęca zainteresowanych do udziału w spotkania b2b online dla przedsiębiorców z sektora spożywczego ExpoCook 2021.